30/8

30/8

Pappa åker och byter av mamma i Uppsala. Den 1/9 kommer de hem igen.

29/8

29/8

Mamma och Marika till Uppsala för den tionde behandlingen.

26/8

 26/8

Jag Signe och Emma är ute på Noramarken. En tjejdag helt enkelt.

Dagen efter så går jag, Marika och Gustav på tivolit. Det var faktiskt roligt trotts att jag hade min cancersyster med mig.

25/8

22-25/8

Bara hälften utav behandlingarna kvar nu. Nionde behandlingen påbörjas för Marika och mamma följer med henne upp som vanligt.

21/8

21/8

Jag, mamma, pappa, Marika, mormor och morfar är uppe vid restaurangvagnarna i Nora för att äta någon form utav att börja skolan middag tillsammans. Väl där uppe så ringer jag för första gången killen som kommer att bli min första kärlek, Isac.

15/8

15/8

Jag och Marika börjar skolan, jag i sjuan och Marika i nian. Ännu en klass att berätta för att min syster har cancer…

13/8

13/8

Kommer Annika, Stefan, Ellis och Jonte till oss och vi äter tacos. För att leka den perfekta familjen som vi inte är.

8/8

8-11/8

Är Marika och mamma på den åttonde behandlingen för cancer. Jag är mest hemma och gör saker som ett syskon ska göra, svara i telefon och vara allmänt ur vägen.

6/8

6/8

Min och Marikas farmor blev 70 år idag. Det firade vi med att äta på Maria Langs krog i Nora med alla i släkten på pappas sida. På restaurangen så sitter jag på ytterkanten och säger inte ett ord under hela middagen, som vanligt nu förtiden. All uppmärksamhet går till min syster, för hon har ju faktiskt cancer.

2-3/8

2-3/8

Jag sov hos Elin Carlsson och vi hade det sådär mysigt som man bara kan ha när man är bästa vänner.

1/8

1/8

Hela familjen + Gustav, min systers kille och en utav de bästa personerna jag visste just då, spelade spel och åt massa gott hela dagen. En fin dag.

CancernsAnsikte

Cancerns Ansikte handlar om mig, Elin. Hur jag var tvungen att mötas utav svårigheter redan som 12 åring. Mitt i perioden där man vill bryta sig fri får jag se cancern. Se vad den gör med människor. Det här är min berättelse om cancerns alla ansikten och skepnader.

RSS 2.0