31/7

31/7

Det var min namnsdag, Elin och Helena dagen. Jag fick en bok utav mamma och pappa.

Proverna var också för dåliga så de kunde inte åka på en ny behandling. För varje gång som proverna är dåliga så blir behandlingstillfällena framskjutna. 

29/7

29/7

Emma och jag åker in till Örebro för att gå på bio. Bion var helt okej men jag kunde ändå inte koncentrera mig på vad handlingen var. Men ändå så är det väldigt skönt att få vara borta från hemmet.

25/7

25/7

Marika och pappa kommer hem från Åhus och Marika har slutat gå med kryckor nu.

22/7

22/7

Jag och mamma är ute och springer igen, efteråt bakar vi blåbärspaj och åker till Boda Borg med Annika, Lukas, Gustaf och Annikas kille Stefan. Det var mysigt och jättetrevligt

21/7

21/7

 

Pappa och Marika åker ner till Skåne och Åhus för att kolla på beach handboll. Nyopererad och gipsad så sover hon och pappa i bilen.

20/7

20/7

Emma har kalas ute på ön som jag var på sommarläger på. När vi är där så hoppar vi i höet i en lada och sover sen där uppe. Det var jättemysigt!

19/7

19/7

Jag och mamma är först ute och springer 3 km sen åker vi hem och kör hårinpackning och ansiktsmasker. Det var skönt, bara jag och mamma.

18/7

18/7

Behandlingarna sätts igång igen nu efter operationen, den 7: e behandlingen. Pappa och Marika åker till Uppsala och jag, mamma och Emma åker till Ramsjön och badar.

16/7

16/7

Hela min familj och jag ska gå på bio, först väljer vi att äta tacobuffe sen blir det Mr and Mrs Smith. För mamma hade fått pengar utav sina arbetskamrater till ”att göra någonting roligt”. Varenda dag i två veckor framöver så sitter jag och kollar på den filmen, om och om igen. För i början är alla lyckliga, precis som i våran familj, sen försöker de ta död på varandra, precis som cancern gör, och i slutet så löser sig allt efter omständigheterna så som jag hoppades att det skulle bli.

12/7

12/7

Mamma, Marika och pappa kommer till Hova och hämtar upp mig. Hela familjen Kloth och jag är på en strand med lagom svensk sand och lagom mycket människor. Jag hade min röd och vitrandiga bikini från stadium på mig när de kommer för att hämta mig.

Man kan se det som att när våran svarta bil kom inrullande så rullades också ett svart moln in i mitt huvud. Mamma öppnar dörren och går ut och kramar mig och jag känner en kall kyla, visst det var från kylan i bilen men för mig var det en kyla över dagen. För nu var jag tvungen att åka hem till mitt cancerhem.

10/7

10/7

Jag följer med familjen Kloth till Hova, en liten stad med en riddarvecka. Den är fin och mysig. Jag och Fredrika sov i ett rum i källaren hos hennes mormor och morfar och vi hade det hur bra som helst de här sommardagarna. Vi lekte, badade och myste hur mycket som helst.

9/7

9/7

Jag och Antonie var på Alcazar på torget i Nora, jag minns inte så mycket utav själva konserten för mitt under den så känner jag mig jättevarm och helt yr och svimmar. Jag tror nu i efterhand att det beror på att jag var tvungen att få släppa taget, om bara för en sekund men släppa taget var jag tvungen att få göra.

8/7

8/7

Jag och Marika har i flera år simmat och vi var ett stort gäng som brukade åka iväg på tävlingar och ha det hur roligt som helst. Den här dagen så skulle Sebban och Joel göra utmanaren, vilket betyder att de ska först simma, sen cykla och till sist springa. De sprang för Marikas fanclub, för att för de var det viktigaste att hon överlevde, inte hur allt gick, utan att hon fortfarande kunde få vara kvar på denna plats. Så de ville stötta henne på ett sätt som är obeskrivligt vackert, allt behöver inte ske med ord. Om de kunde komma springandes in i mål efter att ha klarat utmanaren, då skulle deras nyopererade vän klara av alla cellgifter och motgångar som var kvar.

7/7

7/7

Idag så är det dags för en operation, en utav de varmaste dagarna på året, strålande sol och det är noradagarna i Nora. Jag, Fredrika, och hennes älska storasyster Daniela står och bakar hela morgonen och ska sen stå och sälja saft och fika på stan.

Hela dagen var hur mysig som helst.

Men på kvällen så har Fredrika och jag ett utav våra värsta bråk, inte för att det vart stort utan för att det blev på grund utav den här jävla cancern. Jag vet egentligen inte varför vi bråkade, men det slutade med att hennes mamma kom och jag fick gråta ut hos henne. Jag tror att bråket blev på grund utav att jag hela dagen hade gått runt och varit spänd sen ringde mamma och sa att operationen hade gått bra och då brister allting för mig och det går ut över en person jag älskar.

6/7

6/7

Min syster skrivs in på karolinska för snart är det dags för en till operation, den här gången för att ta bort cancerknölen.

Jag och Fredrika sover själva hemma hos oss och äter pizza med kyckling, jordnötter, ananas och currysås. Nu för tiden så klarar jag inte av currysås eller ananas, för det enda jag tänker på är hur det smakade den dagen när jag inte mådde bra. Jag känner inte smaken utav det, jag känner bara en doft utav sjukhus, blod och ångest.

5/7

5/7

Vi tog ett kvällsdopp uppe vid Ramsjön och åt kvällsmat där uppe.

4/7

4/7

Vi åker till Motala till några vänner som vi träffade när vi var i Grekland, Max, Carina och Magnus. Det är en av de coolaste familjerna jag vet, Magnus äger en Cocosbollsfabrik, Carina har sjukt långa naglar som hon klipper av utan att blinka för att man ska ge allt på Boda Borg, och Max har stort afrohår, klättrar massor och övningskör i en cab.

När vi var där så drack jag för första gången cocacola lemon som var jättegod, klättrade med klättersele och klättergrepp i ett träd, testade på och åka jetski och hade det hur bra som helst. När vi åkte hem därifrån efter en lycklig och fin dag så hade vi hela bilden med Cocosbollskartonger.

2/7

2/7

Mamma och jag åker in till Örebro först för att köpa sommarkläder sen åker vi vidare mot järlemarknaden. Det var där jag köpte min kanin tre år tidigare, världens finaste och snällaste kanin som alltid lyssnade på mina problem. Om han skulle kunna berätta allting jag sagt till honom så skulle jag nog kunna få klarhet på vad jag tyckte och tänkte, men tyvärr så går inte riktigt det.

1/7

1/7

Marika, mamma och pappa åker till karolinska för att göra en magnetröntgen. Men jag är hemma och träffar Robin som ska åka hem snart. Men de kommer hem samma dag.

CancernsAnsikte

Cancerns Ansikte handlar om mig, Elin. Hur jag var tvungen att mötas utav svårigheter redan som 12 åring. Mitt i perioden där man vill bryta sig fri får jag se cancern. Se vad den gör med människor. Det här är min berättelse om cancerns alla ansikten och skepnader.

RSS 2.0