31/10

31/10-3/11

15: e behandlingen

24/10

24-27/10

14: e behandlingen för min syster nu. Mamma är där med Marika.

14/10

14/10

Jag spelade match med damlaget, jag gillade det. Det fick mig att känna mig som om jag betyder någonting, att det är det här som jag är duktig på!

5/10

5/10

Pappa och Marika drar till Uppsala igen. Den 6/10 åker mamma upp och byter med pappa och jag springer mitt första karlsängslopp utan några föräldrar som tittar för de är fullt upptagna med min syster. Men jag kom i alla fall på 15 plats och tiden 38 minuter och 12 sekunder.

8/10

8/10

Jag simmar ÖLUS, en tävling som går ut på att samla på sig så bra tider som möjligt men du tävlar bara mot dig själv hela tiden. Jag lyckades ta silver i bröst, brons i fjäril. Senare samma dag så spelade jag även en innebandymatch.

Under cancertiden och ett bra tag efter så var idrott det enda jag levde för. Jag tränade cirka

5-6 gånger under en vecka och ofta dubbla pass på helgerna för att klara av vardagen. Sen efter ett tag så såg jag inte träningen inom simningen som något positivt utan förknippade det bara med min syster så jag slutade. Nu tränar jag ingenting för jag kan inte längre se glädjen i det, träning förknippas med sorg för mig.

2/10

 2/10

Mamma och jag är up husdjursmässan i Örebro. En otroligt mysig dag efter det så åkte vi in till Örebro och åt på Kinamuren.

CancernsAnsikte

Cancerns Ansikte handlar om mig, Elin. Hur jag var tvungen att mötas utav svårigheter redan som 12 åring. Mitt i perioden där man vill bryta sig fri får jag se cancern. Se vad den gör med människor. Det här är min berättelse om cancerns alla ansikten och skepnader.

RSS 2.0