26/9

26-29/9

Pappa och Marika är i Uppsala för den tolfte behandlingen och slutat utav alla behandlingar börjar närma sig.

24/9

24/9

Isac och jag har myskväll hemma hos oss och han sov över, första och enda gången. Jag minns att jag tyckte det var jättejobbigt att sova två i en säng och ville inte göra om det med någon kille.

17/9

17/9

Inte förens den 17 september så är alla åter hemma i Pershyttan.

13/9

13/9

Mamma och Marika åker till Uppsala för ännu en behandling och jag får lov att sova hos mormor och morfar. Självklart kan det vara mysigt, om man valt det själv. Men blir du intvingad i det så är det inte lika uppskattat.

11/9

11/9

Pappa åker direkt från Göteborg till Polen för att spela bridge EM.

8/9

8-11/9

Marika och pappa är i Göteborg på Marikas skolresa. Det är Liseberg och annat roligt.

7/9

7/9

Jag och Marika fick varsin dator utav Micke. Hon fick den nyaste, snyggaste och bästa och jag fick ta den hon inte ville ha… som vanligt.

4/9

4/9

Min tonårskärlek, min första riktiga kille och förälskelse är här, Isac. Jag tyckte att jag var supercool som hade en kille, men nu i efterhand undrar jag om jag någonsin var kär i honom eller om jag bara behövde kärlek vid min sida.

3/9

3/9

Hela familjen åker till Stockholm för den lilla kusinen Melwin ska döpas. Ett otroligt vackert dop där min syster, cancerbarnet, fick bli gudmor. Hon får allt och jag får ingenting.

CancernsAnsikte

Cancerns Ansikte handlar om mig, Elin. Hur jag var tvungen att mötas utav svårigheter redan som 12 åring. Mitt i perioden där man vill bryta sig fri får jag se cancern. Se vad den gör med människor. Det här är min berättelse om cancerns alla ansikten och skepnader.

RSS 2.0